Navigatie

Over Handmade by Janine

☆ ~ • Janine • ~ ☆


In September 2014 werd er een onschuldige moedervlek weggehaald. Er was geen sprake om ongerust te zijn, maar uit voorzorg werd de moedervlek toch gecontroleerd. In Oktober 2014 kreeg Janine geheel onverwachts de diagnose Melanoomkanker. Wat leek op een onschuldige moedervlek, bleek toch een vorm van huidkanker.

Na vele ziekenhuisbezoeken en een aantal operaties verder was Janine niet meer in staat om haar werk als Logopediste uit te voeren. Ze zocht een tijdverdrijf. Dit vond ze in Handmade by Janine, het maken van kaartjes. Janine is vele uren bezig geweest om voor iedereen de bestelde kaartjes zo mooi en uniek mogelijk te maken. Ze was een strever, alles moest perfect zijn. Janine zocht altijd een nieuwe uitdaging, niets was haar te veel. Ze breidde haar werk uit met kalenders en posters. Hier was ze erg trots op. Geen vraag of bestelling was te gek, Janine ging de uitdaging aan.

De laatste periode van haar ziekte hebben wij (Desiree, Nicole en Nancy, de zusjes van Janine) Janine gevraagd of wij de kaartjes, kalenders en posters die Janine gemaakt heeft mogen voortzetten voor haar. Dit onder de naam Handmade by Janine. Zodat al het mooie werk wat Janine heeft gemaakt niet verloren zal gaan. We hebben vele mensen gevraagd om de kaartjes die Janine zelf gemaakt heeft even te mogen lenen zodat wij deze konden inscannen. De kaartjes hebben we gedigitaliseerd en laten drukken bij een drukkerij.  De gehele opbrengst zal gedoneerd worden aan Stichting Melanoom. Dit doel heeft Janine zelf uitgekozen.

Na een lange zware strijd is Janine op 26 juni 2018 op 26 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Melanoomkanker.

 

Verzenddagen zijn :

Op maandag & vrijdag vóór 15.00 besteld is dezelfde dag verzonden
Alle bestellingen na 15.00 uur worden de volgende verzenddag verzonden.

Uw pakketje voor een bepaalde tijd nodig? Meld het s.v.p. bij opmerkingen.

Nederland: Brievenbus pakje € 3,95

België:  Brievenbus pakje € 7,95

Met veel dank aan:

Gastenboek

  • 29-04-2019 - Super blij met mijn nieuwe tas. Janine zou zeker super...  lees meer
  • 07-01-2019 - Een geweldig initiatief. Daar wil ik graag een steentje aan...  lees meer
  • 06-12-2018 - Gisteren de kerstkaarten gekregen. We zijn er erg...  lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2019 handmadebyjanine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel