Over Handmade by Janine

☆ ~ • Janine • ~ ☆


In September 2014 werd er een onschuldige moedervlek weggehaald. Er was geen sprake om ongerust te zijn, maar uit voorzorg werd de moedervlek toch gecontroleerd. In Oktober 2014 kreeg Janine geheel onverwachts de diagnose Melanoomkanker. Wat leek op een onschuldige moedervlek, bleek toch een vorm van huidkanker.

Na vele ziekenhuisbezoeken en een aantal operaties verder was Janine niet meer in staat om haar werk als Logopediste uit te voeren. Ze zocht een tijdverdrijf. Dit vond ze in Handmade by Janine, het maken van kaartjes. Janine is vele uren bezig geweest om voor iedereen de bestelde kaartjes zo mooi en uniek mogelijk te maken. Ze was een strever, alles moest perfect zijn. Janine zocht altijd een nieuwe uitdaging, niets was haar te veel. Ze breidde haar werk uit met kalenders en posters. Hier was ze erg trots op. Geen vraag of bestelling was te gek, Janine ging de uitdaging aan.

De laatste periode van haar ziekte hebben wij (Desiree, Nicole en Nancy, de zusjes van Janine) Janine gevraagd of wij de kaartjes, kalenders en posters die Janine gemaakt heeft mogen voortzetten voor haar. Dit onder de naam Handmade by Janine. Zodat al het mooie werk wat Janine heeft gemaakt niet verloren zal gaan. We hebben vele mensen gevraagd om de kaartjes die Janine zelf gemaakt heeft even te mogen lenen zodat wij deze konden inscannen. De kaartjes hebben we gedigitaliseerd en laten drukken bij een drukkerij.  De gehele opbrengst zal gedoneerd worden aan Stichting Melanoom. Dit doel heeft Janine zelf uitgekozen.

Na een lange zware strijd is Janine op 26 juni 2018 op 26 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Melanoomkanker.

 

Verzenddagen zijn :

Vaste verzenddag is Donderdag.
Bestelling op woensdag tot 17.00 wordt Donderdag verzonden

Uw pakketje voor een bepaalde tijd nodig? Stuur dan aub een mail.

Nederland: Brievenbuspakketje € 4,85
Pakketje: €8,50
Belgie: Pakketje € 10,90
 

Pakketje ophalen

Je krijgt van ons een mail met een datum en tijd waar je je bestelling mag ophalen.
Je bestelling voor een bepaalde tijd nodig? Stuur ons gerust een berichtje.

Met veel dank aan:

© 2018 - 2024 handmadebyjanine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel