De pasta wordt mals, met een romige smaak en zeevruchtenaroma
Deze pasta zal in de smaak vallen bij liefhebbers van visgerechten. Het kookt heel snel en de producten zijn in elke supermarkt te koop.
De pasta is delicaat, romig en op smaak gebracht met zeevruchten.
Recept
Ingrediënten:
- noedels 300 g
- zeecocktail 400 g
- harde kaas 100 g
- 20% room 150 ml
- knoflook 2 teentjes
- olijfolie 3 el.
- gemalen zwarte peper
- zout
Bereiding:
- Kook de noedels in een pan met water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze uitlekken in een vergiet.
- Rasp de harde kaas op een fijne rasp.
- Leg de zeecocktail op een zeef en laat vooraf ontdooien zodat al het vocht weg is.
- Fruit de fijngehakte knoflook in een pan met olijfolie, voeg de cocktail toe, bak twee minuten, zout, peper, giet er een dun straaltje room bij, roer, doe de noedels erbij, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat vijf minuten sudderen tot het is ingedikt.
- Leg op een schaal en bestrooi met kaas.
